Koulutamme yhteiskunnallisia vaikuttajia ja teemme kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta yli sadan vuoden kokemuksella. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu on Suomen johtava kauppakorkeakoulu ja yksi Euroopan kärkikauppakorkeakouluista.

Tarjoamme opiskelijoillemme syvällisen oppimiskokemuksen kansainvälisessä ja monialaisessa ympäristössä. Meiltä valmistuvilla on taito keskustella, kyseenalaistaa ja ratkaista yhteiskunnallisia ongelmia vastuullisesti.

Opiskelijamme ja asiantuntijamme työskentelevät tiiviisti elinkeinoelämän ja yhteiskunnan kehittymisen puolesta yhdessä eri toimijoiden kanssa.

Meillä talous kohtaa tekniikan ja taiteen

Kauppakorkeakoulu on osa Aalto-yliopistoa, joka on teknisten tieteiden, kauppatieteiden ja taideteollisen alan monialainen tiede- ja taideyhteisö. Aalto-yliopisto rakentuu suomalaisille vahvuuksille ja sen päämääränä on kehittyä omaleimaisena kokonaisuutena yhdeksi maailman kärkiyliopistoista.

Meille on myönnetty ensimmäisenä pohjoismaisena kauppakorkeakouluna alamme tärkeimmät kansainväliset laatuakkreditoinnit, jotka myönnetään vain maailman kauppakorkeakoulujen parhaimmistolle.

Kauppakorkeakoulu muuttaa uuteen rakennukseen Otaniemessä vuonna 2019. Vielä nyt Töölössä opiskelevat kauppatieteiden maisteriopiskelijatkin siirtyvät silloin Otaniemen kampukselle.

kauppis_akkredit_etusivu_2017.jpg

 

Uutiset

Tapahtumat

Näytä lisää